به گزارش قدس آنلاین، جواد اتابکی با اشاره به اقدامات صورت گرفته در حوزه اموال تملیکی استان مرکزی به ویژه کالاهای قاچاق اظهار داشت: با برنامهریزی صورت گرفته طی ۸ ماهه امسال تعداد هشت جلسه مزایده، حراج و مذاکره توسط ادارهکل اموال تملیکی استان برگزار و در این مزایده و حراج ها بیش از هزار و ۷۰۰ ردیف کالا به ارزش ۴۲ میلیارد تومان به فروش رسیده و ۴۳۰ پرونده تعیینتکلیف شد.
وی افزود: براساس آمار و ارقام موجود از اقدامات صورت گرفته در استان مرکزی باید بگوییم که در مزایده دی ماه سال ۱۴۰۱، رکورد مزایده های ادارهکل اموال تملیکی استان مرکزی شکسته شد.
دبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان با تقدیر از زحمات و عملکرد مجموعه ادارهکل جمعآوری، فروش اموال تملیکی استان خاطرنشان کرد: با توجه به نقش سیاستگذاری، هماهنگی و نظارت کمیسیون، یکی از برنامهها در سال ۱۴۰۱ تعیین تکلیف کالاهای رسوبی در انبار است که تاکنون توفیقات خوبی با همکاری دستگاههای اجرایی مرتبط از جمله کمیسیون، دادستان، ادارات کل اموال تملیکی، تعزیرات حکومتی و پلیس امنیت اقتصادی در استان حاصل شده است.
۵۰ تن کالای قاچاق و متروکه امحا شد
دبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان مرکزی در خصوص امحای کالاهای فاقد مجوز بهداشتی و غیرقابل مصرف و ممنوعه گفت: در هشت ماه امسال همچنین، تعداد ۸ جلسه امحاء کالاهای قاچاق با همکاری دستگاه های اجرایی مرتبط از جمله کمیسیون، دادستانی، ادارات کل جمعآوری و فروش اموال تملیکی، تعزیرات حکومتی در استان برگزار شد.
وی ادامه داد: در این راستا ۱۵۰ تن کالای قاچاق و متروکه تاریخ گذشته، غیرقابل مصرف انسانی به ارزش ۲۱۰ میلیارد ریال توسط اداره کل جمعآوری، فروش اموال تملیکی استان امحا شد که نسبت به مدت مشابه سال قبل شاهد رشد صددرصدی در این حوزه هستیم.
دبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان بیان کرد: یکی از برنامههای اولویتدار کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان تعیین تکلیف کالاهای موجود در انبار و تسریع در فروش و امحای کالاها است تا از استهلاک این کالاها و آسیب به بیتالمال جلوگیری شود.
اتابکی عنوان کرد: براساس برنامهریزی صورت گرفته مقرر است این کالاها به صورت ماهانه در قالب حراج و مزایدهای به فروش برسند و مبالغ حاصل از فروش آنها به خزانه دولت واریز شود.
نظر شما